Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Πολυτεχνειούπολη: «Φύλλο και φτερό» οι φοιτητικές εστίες στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Πολυτεχνειούπολη: «Φύλλο και φτερό» οι φοιτητικές εστίες στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης

«Φύλλο και φτερό» έγινε η Πολυτεχνειούπολη το πρωί της Τρίτης (26.09.2022) στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Στόχος των ερευνών, όπως αναφέρει και η ΕΛ.ΑΣ. σε σχετική ανακοίνωσή της, ήταν ο εντοπισμός υπόπτων για εγκληματικές δραστηριότητες. 

Φωτο: kathimerini.gr


Η αστυνομική επιχείρηση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής στην Πολυτεχνειούπολη ξεκίνησε στις 6:00 το πρωί και έγινε με την συνδρομή των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και των ΕΚΑΜ. Οι Αρχές προχώρησαν σε έρευνες και μέσα στην φοιτητική εστία καθώς, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., χρησιμοποιείται ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια της επιχείρησης υπήρξαν πυροβολισμοί και τραυματίστηκε ένας 30χρονος. Μια αστυνομικός αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατά την αποχώρηση της – όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Αρχών – δέχθηκε επίθεση από έναν 30χρονο, με αποτέλεσμα να πέσουν τέσσερις πυροβολισμοί. 

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ο 30χρονος δέχθηκε τουλάχιστον μια σφαίρα στην κοιλιά. 

Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν 4 εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής έγιναν δεκάδες συλλήψεις.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου 

Newsit.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη μια γυναίκα για τη δολοφονία της ηλικιωμένης

22 Οκτωβρίου 2024, 15:05
Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ...

Xρυσοχοΐδης: Στη Μύκονο στείλαμε (και θα μείνουν) 200 αστυνομικούς – τέλος οι μπράβοι από τα μαγαζιά

21 Οκτωβρίου 2024, 14:31
Oι υπεύθυνοι για τη διαρροή της λίστας με τα στελέχη της νεοσύστατης ΔΑΟΕ θα ...

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν

01 Αυγούστου 2024, 14:25
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοινώθηκε από τον Παύλο Μαρινάκη ως νέος Επίτροπος της Ελλάδος στην ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0