Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

«Τέχνη: Το θεραπευτικό μονοπάτι της γυναικείας ψυχής»

Αρχική | Ελεύθερος χρόνος | Εκδηλώσεις | «Τέχνη: Το θεραπευτικό μονοπάτι της γυναικείας ψυχής»

 Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στις 19.30, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του δημαρχιακού μεγάρου  μια ιδιαίτερη  εκδήλωση με τίτλο: «Τέχνη: Το θεραπευτικό μονοπάτι της γυναικείας ψυχής».

 

Όσοι παρευρεθήκαν στην μοναδική βραδιά όπου η εικαστική παρέμβαση της Στέλλας Ευγένα περιλάμβανε προβολή καλλιτεχνικών δημιουργιών μέσω προτζεκτορα και έκθεση έργων της, έζησαν μια μοναδική εμπειρία. Η βραδιά συμπεριλάμβανε συναυλία από το μουσικό σχήμα Musica del Cuore με τον πιανίστα Neville Jason Fahy, καλλιτεχνικό σύμβουλο στο Δ.Σ. του Ελληνικού Συλλόγου "Μαρία Κάλλας", και την λυρική Ιταλίδα σοπράνο Antonella Orefice.

Τα φωτεινά άλογα της Στέλλας Ευγένα μας ταξίδευσαν μέσα στο φως και στην απεριόριστη δύναμη που μας δίνει η κίνηση και ο καλπασμός φέρνοντας μας πιο κοντά στην δύναμη της ψυχής και στα μοναδικά μονοπάτια που κάθε ένας από εμάς διαλέγει να διανύσει. Την παρουσίαση έκανε η συγγραφέας Ματίνα Καρελιώτη.

Επίσης, το ίδιο βράδυ απονεμήθηκαν έπαινοι στις «Γυναίκες συγγραφείς» του δήμου Σαρωνικού. Η βραδιά  έκλεισε με ενθουσιασμό και μεγάλη παρότρυνση από τους παρευρισκόμενους να υπάρξουν και άλλες εκθέσεις και παρουσιάσεις.

Αναστασία Ιωαννίδου

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ο Μίκης Θεοδωράκης στο... Αλιβέρι

05 Μαϊου 2024, 15:04
 Μια πολύ ενδιαφέρουσα πολιτιστική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αλιβέρι από την καταξιωμένη μουσική ομάδα ...

Εθνική Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών: Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

11 Μαρτίου 2024, 10:39
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ    Τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου, στις 18.00, θα γίνει «Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα τής Γυναίκας», ...

Τιμητική εκδήλωση για τον Γιάννη Κορίδη

25 Φεβρουαρίου 2024, 00:15
 Η Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών και οι εκδόσεις Ιωλκός σάς προσκαλούν στην τιμητική εκδήλωση της ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

    image

    Ποιος θυμάται την Ασπασία;

    «Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της, θα είναι καλύτερα». Φωτoγραφίες: Σπυριδούλα Φατούρου/facebookΜε αποδέκτη την εν διαστάσει σύζυγό του, Σπυριδούλα Φατούρου, άφησε αυτό το σημείωμα που ξεχειλίζει χολή και κακία ο 47χρονος πατέρας της Ασπασίας πριν αυτοκτονήσει, αφού είχε ...
    Διαβάστε το άρθρο
Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0