Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Market Pass: 10 αιτήσεις ανά δευτερόλεπτο - Τι να προσέξετε

Αρχική | Οικονομία | Market Pass: 10 αιτήσεις ανά δευτερόλεπτο - Τι να προσέξετε

«Βροχή» πέφτουν οι αιτήσεις για το Market Pass.

 

Όπως αναφέρει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης,  μέχρι τη 1 μ.μ. υποβλήθηκαν 175.000 αιτήσεις στην πλατφόρμα  https://vouchers.gov.gr/marketpass .

Υπολογίζεται ότι αυτή τη στιγμή γίνονται 10 αιτήσεις ανά δευτερόλεπτο. Σημειώνεται ότι σήμερα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την ενίσχυση μόνο όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγουν σε 1,2,3,4.

Υπενθυμίζεται δε πως η ενίσχυση του Market Pass διαμορφώνεται στο 10% του μηνιαίου ύψους αγορών για το διάστημα Φεβρουαρίου-  Ιουλίου 2023. Τα ποσά της ενίσχυσης που θα λάβουν ξεκινούν από τα 22 ευρώ ανά μήνα για μονομελή νοικοκυριά και το ποσό αυτό προσαυξάνεται κατά 10 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού.

 

Πώς θα κάνετε αίτηση για το Market Pass

 • Για να πάρουν την ενίσχυση οι  δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν μέχρι τις 15/3/2023 αίτηση στην εφαρμογή στο https://vouchers.gov.gr/marketpass με τη χρήση των κωδικών διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (taxisnet).
 • Μετά την είσοδό τους  στην εφαρμογή, οι αιτούμενοι συμπληρώνουν και επιβεβαιώνουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, όπως τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Σε αυτό το στάδιο επιλέγουν και τον τρόπο πίστωσης (έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) και το πιστωτικό ίδρυμα με το οποίο επιθυμούν να συνεργαστούν.

enikos.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Καρέ μέτρων κατά της ακρίβειας και "κίνητρο" για μείωση τιμών κατά τουλάχιστον 5% στα ράφια

20 Σεπτεμβρίου 2023, 15:08
Του Γιώργου Λαμπίρη   Τέσσερα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, ...

Τριετίες και ασφαλιστική ικανότητα - Τι προβλέπει η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή

20 Σεπτεμβρίου 2023, 13:38
Ένα βήμα πιο κοντά στο «ξεπάγωμα» των τριετιών κάνει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής ...

Χρηματιστήριο Αθηνών: Η ταυτότητα των νέων επενδυτών

18 Σεπτεμβρίου 2023, 16:38
 – Με ποια κριτήρια επιλέγουν τράπεζες   Fidelity, BlackRock, Wellington και επενδυτικά Ταμεία, κρατικά και ιδιωτικού ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

  image

  Ένα δάκρυ για τη Νίκη

  Η Νίκη δεν υπάρχει πια. Η Νίκη πέθανε. Τα πελώρια θλιμμένα μάτια της έκλεισαν για πάντα, το βασανισμένο βλέμμα της όμως θα μείνει εδώ, γεμάτο απορία, να μας στοιχειώνει, να μας στήνει στα πέντε μέτρα. Αν δεν ήταν ένα τόσο αθώο και άκακο πλασματάκι, θα μπορούσε να μας καταριέται. Όμως η Νίκη δεν είχε μάθει να κρατά κακία, το μόνο ...
  Διαβάστε το άρθρο
Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0