Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Market Pass: 10 αιτήσεις ανά δευτερόλεπτο - Τι να προσέξετε

Αρχική | Οικονομία | Market Pass: 10 αιτήσεις ανά δευτερόλεπτο - Τι να προσέξετε

«Βροχή» πέφτουν οι αιτήσεις για το Market Pass.

 

Όπως αναφέρει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης,  μέχρι τη 1 μ.μ. υποβλήθηκαν 175.000 αιτήσεις στην πλατφόρμα  https://vouchers.gov.gr/marketpass .

Υπολογίζεται ότι αυτή τη στιγμή γίνονται 10 αιτήσεις ανά δευτερόλεπτο. Σημειώνεται ότι σήμερα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την ενίσχυση μόνο όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγουν σε 1,2,3,4.

Υπενθυμίζεται δε πως η ενίσχυση του Market Pass διαμορφώνεται στο 10% του μηνιαίου ύψους αγορών για το διάστημα Φεβρουαρίου-  Ιουλίου 2023. Τα ποσά της ενίσχυσης που θα λάβουν ξεκινούν από τα 22 ευρώ ανά μήνα για μονομελή νοικοκυριά και το ποσό αυτό προσαυξάνεται κατά 10 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού.

 

Πώς θα κάνετε αίτηση για το Market Pass

 • Για να πάρουν την ενίσχυση οι  δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν μέχρι τις 15/3/2023 αίτηση στην εφαρμογή στο https://vouchers.gov.gr/marketpass με τη χρήση των κωδικών διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (taxisnet).
 • Μετά την είσοδό τους  στην εφαρμογή, οι αιτούμενοι συμπληρώνουν και επιβεβαιώνουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, όπως τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Σε αυτό το στάδιο επιλέγουν και τον τρόπο πίστωσης (έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) και το πιστωτικό ίδρυμα με το οποίο επιθυμούν να συνεργαστούν.

enikos.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Εξωδικαστικός συμβιβασμός: Διαγραφή χρέους για περισσότερους οφειλέτες

25 Μαϊου 2023, 14:41
Προσαρμογές στους όρους του εξωδικαστικού συμβιβασμού, ώστε περισσότερες ρυθμίσεις να περιλαμβάνουν και διαγραφή μέρους ...

Τι σημαίνει για την οικονομία το αποτέλεσμα των εκλογών

22 Μαϊου 2023, 21:29
Του Τάσου Δασόπουλου    Φωτό: Pixabay.com Την κατηγορηματική άρνηση, όλων των εναλλακτικών που θα είχε η αλλαγή ...

«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα»: Τα βήματα για την αίτηση επιδότησης

10 Μαϊου 2023, 15:38
Ανοίγει την Πέμπτη η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους δικαιούχους, σταδιακά ανάλογα με το τελευταίο ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

  image

  Violet Jessop: Μια απίστευτη ιστορία επιβίωσης!

  Θα ήθελα, φίλοι μου, να μοιραστώ σήμερα μαζί σας την ιστορία μιας γυναίκας, που - όσο απίστευτο κι αν ακούγεται - επέζησε από τρία ναυάγια: του Τιτανικού, του Βρεταννικού και του Ολυμπιακού!   Φωτό: Τιτανικός - By Francis Godolphin Osbourne Stuart, en.wikipedia.org Η Βάιολετ Κόνστανς Τζέσσοπ (1887–1971) ήταν συνοδός σε υπερωκεάνια κρουαζιερόπλοια και εθελόντρια νοσοκόμα στον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Έγινε γνωστή γιατί επέζησε του ναυαγίου ...
  Διαβάστε το άρθρο
Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0