Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Γιώργος Καραϊβάζ: Ο ρόλος του τετάρτου ατόμου στην υπόθεση δολοφονίας

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Γιώργος Καραϊβάζ: Ο ρόλος του τετάρτου ατόμου στην υπόθεση δολοφονίας
image

Δεν έχει προσδιοριστεί ο ακριβής ρόλος του τέταρτου προσώπου που εμπλέκεται στη δολοφονία Καραϊβάζ, δηλαδή αν εμπλέκεται στη φυσική ή στην ηθική αυτουργία.


Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητα αναφορικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και συγκεκριμένα με τα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης, υπάρχουν δύο πρόσωπα που έχουν κατηγορηθεί για φυσική αυτουργία. Πρόκειται για τα δύο αδέρφια, ηλικίας 40 και 48 ετών, που κατηγορούνται ως οι δράστες της δολοφονίας Καραϊβάζ και έχουν προφυλακιστεί.

Ακόμη, υπάρχει ένα τρίτο πρόσωπο που φαίνεται να μην είχε παλαιότερες ποινικές εμπλοκές και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αφήνεται να εννοηθεί ότι βρισκόταν εντός του λευκού βαν που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Υπάρχει κι άλλο ένα πρόσωπο, ο «εγκέφαλος» της δολοφονίας Καραϊβάζ, το άτομο εκείνο που ήταν ο ηθικός αυτουργός και έδωσε την εντολή για την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου.

 

Ο γρίφος με τον 53χρονο για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Την ίδια ώρα, δεν έχει προσδιοριστεί ο ακριβής ρόλος του τέταρτου προσώπου που εμπλέκεται στη δολοφονία, δηλαδή αν ο 53χρονος εμπλέκεται στη φυσική ή στην ηθική αυτουργία.

Πρόκειται για έναν 53χρονο, ο οποίος γνώριζε τον φερόμενο ως ηθικό αυτουργό, ενώ γνώριζε και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στους Αμπελόκηπους, απ’ όπου είχαν αγοράσει οι δράστες της δολοφονίας Καραϊβάζ τα κινητά τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κινητής τηλεφωνίας είχε αναφέρει ότι γνώριζε τον 53χρονο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του 53χρονου θα ισχυριστεί ότι εργαζόταν σε αυτό το κατάστημα και μάλιστα είχε φύγει λίγο χρονικό διάστημα προτού αγοραστούν τα κινητά τηλέφωνα των δραστών.

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον για το εν λόγω πρόσωπο είναι ότι λίγη ώρα μετά τη δολοφονία του Καραϊβάζ ο ιδιοκτήτης τους καταστήματος του έστειλε μήνυμα, ενώ στη συνέχεια του απάντησε με μήνυμα και ο 53χρονος.

Αναμένεται να διευκρινιστεί τι μηνύματα αντάλλαξαν ο ιδιοκτήτης και ο 53χρονος, αλλά και πού βρισκόταν εκείνη τη χρονική στιγμή.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Έγκλημα στον Διόνυσο: Άφαντος ο συγκάτοικος του 40χρονου

06 Ιουνίου 2024, 16:35
 – Φόβοι ότι μπορεί να προσπαθήσει να διαφύγει στο εξωτερικό Γιώργος Στεφανόπουλος Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι ...

Καλαμάτα: Ελεύθεροι οι γονείς της 29χρονης την οποία υποχρέωναν να ζει σε ξύλινα κλουβιά

04 Ιουνίου 2024, 17:11
- Διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση - Η 29χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομειο Καλαμάτας για εξετάσεις, όπου ...

Σύμη: Αγνοούνται τα ίχνη του παρουσιαστή του BBC Dr Michael Mosley

06 Ιουνίου 2024, 18:58
 Σύμη: Έρευνες για τον εντοπισμό του παρουσιαστή του BBC Dr Michael Mosley Τα ίχνη του ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0