Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Δούρου: «Αηδιαστικές» οι δηλώσεις Παπαδημούλη

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Δούρου: «Αηδιαστικές» οι δηλώσεις Παπαδημούλη
image

Δούρου: «Αηδιαστικές» οι δηλώσεις Παπαδημούλη για «νέα πρόσωπα δίπλα στον Τσίπρα»


«Για να μην αποδώσω άλλα πολιτικά σχέδια», πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για «μουσικές καρέκλες».

 

Μαρίνα Μάνη

m.mani@euro2day.gr

“Αηδιαστικές” χαρακτήρισε η Ρένα Δούρου τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του κόμματος Δημήτρη Παπαδημούλη, για νέα πρόσωπα στην πρώτη γραμμή που θα πλαισιώσουν τον Αλέξη Τσίπρα στη νέα προεκλογική μάχη, προκαλώντας ερμηνείες περί “συλλογικής ηγεσίας”.

Η βουλευτής, πλέον, του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. εξελέγη στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας) απάντησε με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα χαρακτηρίζοντας τις εν λόγω δηλώσεις “στην καλύτερη περίπτωση αηδιαστικές για να μην αποδώσω άλλα πολιτικά σχέδια”.

Φράση που δίνει μία έντονη γεύση για τη συζήτηση στην αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, εάν υπάρξουν “μιμητές” του ευρωβουλευτή.

Η κ.Δούρου πρόσθεσε (στο ραδιόφωνο του Άλφα) ότι “δεν μπορούν κάποιοι να μπαίνουν σε ονοματολογία και να κάνουν το χατήρι όσων θέλουν να δουν τον Αλέξη Τσίπρα να αποσύρεται, ενώ βρισκόμαστε στο μέσο μιας δύσκολης μάχης. Μάχης με διπλό μέτωπο όχι στενά για το κόμμα αλλά για τον τόπο, δηλαδή να σταθούμε δυνατό ανάχωμα στην παντοδυναμία και την αλαζονεία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη”.

Αναφερόμενη προσωπικά στον ευρωβουλευτή, είπε: “Ο κ. Παπαδημούλης, που εδώ και πολύ καιρό έχει πει θορυβωδώς ότι δεν συμμετέχει - και όντως δεν συμμετέχει - στα συλλογικά όργανα, προτίμησε τον τηλεοπτικό χρόνο για να υποδείξει στα συλλογικά όργανα και στον Αλέξη Τσίπρα τι πρέπει να κάνει. Αυτά δεν τιμούν ούτε την πορεία του ούτε το γεγονός ότι ο κόσμος τον έχει τιμήσει και τον έχει στείλει στην Ευρωβουλή αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια θα τα πούμε και αυτά.

Το θυμάστε εκείνο το ‘Γιώργο άλλαξε τα όλα’; Δεν πήγε και πάρα πολύ μακριά. Εγώ ισχυρίζομαι ότι βεβαίως τα πρόσωπα παίζουν ρόλο αλλά οι αιτίες του αποτελέσματος αυτού δεν είναι μόνο θέμα προσώπων, είναι και θέμα πολιτικών. Διότι τα καλύτερα πρόσωπα να έχεις τα πιο δημοφιλή, αν η πολιτική σου και αν αυτά τα οποία μάχεσαι δεν είναι αυτά τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας το να αλλάξεις τα πρόσωπα θα παίξεις τις μουσικές καρέκλες”.

Euro2day.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Προσωρινά κρατούμενος ο Απόστολος Λύτρας - Οδηγείται στον Κορυδαλλό

20 Ιουνίου 2024, 12:01
– Εκτελέστηκε το ένταλμα προσωρινής κράτησης   Φωτό: Pixabay.com Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο Απόστολος ...

Αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά και την «καρατόμηση» Γ. Τσίπρα

20 Ιουνίου 2024, 00:27
  - Σαφής βούληση Κασσελάκη να «τρέξουν» οι εξελίξεις Οι ηχηρές διαφωνίες και η πόρτα ...

Απόστολος Λύτρας: Βγαίνει στο σφυρί η μεζονέτα στο Χαλάνδρι

20 Ιουνίου 2024, 01:28
  - Ίδια διεύθυνση έχει δηλωθεί ως σπίτι της πρώην συζύγου Για τις 26 Ιουνίου ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0