Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας - «Δεν θα αποκλιμακώσουμε τον αγώνα σήμερα»

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας - «Δεν θα αποκλιμακώσουμε τον αγώνα σήμερα»
image

- Δείτε βίντεο, φωτογραφίες

 

 Φωτό: Pixabay.com

Αφού διέσχισαν τα τρακτέρ την Αγίου Κωνσταντίνου ανάποδα έχουν φτάσει στην πλατεία Ομονοίας, χωρίς να έχουν σταματήσει δευτερόλεπτο τα κορναρίσματα. 

Την πλατεία Ομονοίας έχουν κατακλείσει τα τρακτέρ από το δεύτερο κομβόι των αγροτών ενώ περίπου 145 τρακτέρ βρίσκονται στο Σύνταγμα. 

Αφού διέσχισαν τα τρακτέρ την Αγίου Κωνσταντίνου ανάποδα έχουν φτάσει στην πλατεία Ομονοίας, χωρίς να έχουν σταματήσει δευτερόλεπτο τα κορναρίσματα. 

Αρκετά από τα τρακτέρ κατευθύνονται προς την πλατεία Συντάγματος η οποία σταδιακά γεμίζει από αγρότες και τρακτέρ.

 Δείτε φωτογραφίες και video

 Αντιπρόεδρος ενωτικής ομοσπονδίας Καρδίτσας: Δεν θα αποκλιμακώσουμε τον αγώνα σήμερα

Την ίδια ώρα ο αντιπρόεδρος ενωτικής ομοσπονδίας Καρδίτσας, Σωτήρης Γιαννακός ανέφερε ότι οι αγρότες δεν πρόκειται να αποκλιμακώσουν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους. 

«Συνεχίζουμε τη δράση μας. Βρισκόμαστε στην Ομόνοια, περίπου 145 τρακτέρ είναι ήδη στο Σύνταγμα. Κόσμος μαζεύεται από όλες  τις πλευρές της Ελλάδας. Κατέβηκαν πολλά λεωφορεία στα ΟΑΚΑ. Συνεχίζουν να έρχονται με το τρένο. Και από εδώ από την Ομόνοια θα συνεχίσουμε  προς το Σύνταγμα. Εμείς θα κάνουμε ένα μεγάλο συλλαλητήριο στις 18:30. Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε και αυτή τη δράση απέναντι στην αγροτική πολιτική της κυβέρνησης που δεν μας φτιάχνει τα αιτήματα ακόμα και δεν είναι άλλα από το κόστος παραγωγής, δηλαδή πετρέλαιο και ρεύμα, δεν αποζημιώνει τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, δεν κάνει έλεγχος για τις ελληνοποιήσεις. Είμαστε εδώ συνεχίζουμε τον αγώνα και να απαντήσουμε και στον πρωθυπουργό αυτά που είπε χθες ότι θα αποκλιμακώσουμε σήμερα με αυτό το συλλαλητήριο, δεν θα αποκλιμακώσουμε  τον αγώνα σήμερα. Θα γίνει και αυτό και συνεχίσουμε πίσω στον μπλόκο, Τις αποφάσεις θα τις πάρουν οι αγρότες.»

Πηγή: skai.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Stop Bullying - Μην ανέχεσαι το bullying. Μίλα. Μπορείς! (video)

11 Απριλίου 2024, 22:33
Για να σπάσει ο κύκλος της σχολικής βίας, πρέπει να μιλήσεις πρώτα εσύ. Φωτό: ...

Γλυφάδα: Άνδρας χτυπούσε τη γυναίκα του και αυτοπυροβολήθηκε

12 Απριλίου 2024, 19:34
 Γλυφάδα: Αυτοκτόνησε άνδρας - Χτυπούσε τη γυναίκα του και αυτοπυροβολήθηκε όταν έγινε αντιληπτός από ...

«Θρίλερ» στην Ηλιούπολη: Νεκροί μητέρα και γιος μετά από πυροβολισμούς

11 Απριλίου 2024, 01:15
Μίνα Καραμήτρου   Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/4) στην Ηλιούπολη, όπου μία ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

    image

    Περί Καλλιόπης...

    Ενημερωτικό σημείωμα προς κ. Στέφανο Κασσελάκη, Στρατιώτη Πυροβολικού, Θήβα Αγαπητέ κύριε Κασσελάκη, Ακούγοντας τις πρόσφατες δηλώσεις σας περί της αγγαρείας καθαρισμού της τουαλέτας στο στρατό, της επονομαζόμενης «Καλλιόπης», ονομασία που σπεύσατε να χαρακτηρίσετε ως σεξιστική, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:  Όταν πρωτολειτούργησε ο υπόγειος ηλεκτρικός σταθμός της Ομόνοιας το 1930, ήταν διακοσμημένος με τα αγάλματα των εννέα Μουσών. Ακριβώς έξω από τις τουαλέτες ...
    Διαβάστε το άρθρο
Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0