Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Αγιοι Ανάργυροι: Τελεσίδικα καταδικασμένος ο φρουρός

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Αγιοι Ανάργυροι: Τελεσίδικα καταδικασμένος ο φρουρός
image

Μετρούσε αντίστροφα για την απόταξή του

 

 

Νέες αποκαλύψεις για την προχειρότητα με την οποία λειτουργούσε το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Alpha.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα, ο φρουρός που βρισκόταν μπροστά στο φονικό της 28χρονης Κυριακής, είναι τελεσίδικα καταδικασμένος, με επικύρωση της απόφασης από τον Αρειο Πάγο, από τις 23 Μαρτίου.

Ο αστυνομικός είχε καταθέσει έφεση κατά της απόφασης καταδίκης του για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για την οποία έχει καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης.

Το γιατί ήταν στο σημείο ως φρουρός, έχει να κάνει με το ότι η αστυνομία έπρεπε να συνεδριάσει πρώτα, για να αποφασίσει αν θα τον αποτάξει ή όχι εξαιτίας της τελεσίδικης απόφασης του Αρείου Πάγου, κάτι που σύμφωνα με το κανάλι, θα γινόταν το αργότερο ως τον Αύγουστο.

Οι εξελίξεις όμως πρόλαβαν τα γεγονότα κι έτσι η απόφαση της αστυνομίας αναμένεται να παρθεί εντός ενός μήνα, όταν και αναμένεται να βγει απόφαση για απόταξή του.

 

Η επόπτης μετρά 40 χρόνια υπηρεσίας

Ενα άλλο στοιχείο που προκύπτει για την επόπτη, η οποία δεν πήρε τα στοιχεία της 28χρονης όταν πήγε να καταθέσει ότι την παρακολουθεί ο πρώην σύντροφός της, είναι πως είχε συμπληρώσει τα χρόνια αποστράτευσης και θα μπορούσε να είναι εκτός σώματος. Ομως, έκανε χρήση του νόμου που της επιτρέπει να παραμείνει εργαζόμενη για οικονομικούς λόγους, καθώς ο μισθός της είναι πιο ικανοποιητικός από το ποσό που θα εισέπραττε ως σύνταξη.

Να τονιστεί πως οι πέντε αστυνομικοί που ξηλώθηκαν από το τμήμα, προς το παρόν έχουν μεταφερθεί είτε στο αλλοδαπών, είτε στο μεταγωγών.

iefimerida.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης

18 Ιουλίου 2024, 12:27
- Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης «Ο κ. Κασσελάκης παρέλαβε ένα ...

Δένδιας προς Τουρκία: Παρέλειψα να «ευχαριστήσω» τις δυνάμεις εισβολής

17 Ιουλίου 2024, 13:22
Με σκωπτικό τρόπο απαντά η Ελλάδα στην προσωπική επίθεση που άσκησε το υπουργείο Άμυνας ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0