Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Έγκλημα στον Διόνυσο: Άφαντος ο συγκάτοικος του 40χρονου

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Έγκλημα στον Διόνυσο: Άφαντος ο συγκάτοικος του 40χρονου
image

 – Φόβοι ότι μπορεί να προσπαθήσει να διαφύγει στο εξωτερικό


Γιώργος Στεφανόπουλος

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τον εντοπισμό του συγκάτοικου του 40χρονου Πακιστανού, που βρέθηκε μαχαιρωμένος στον Διόνυσο, καθώς θεωρείται ο “υπ’ αριθμόν 1” ύποπτος.  Ο 40χρονος ήταν παντρεμένος με την αδελφή του υπόπτου, ο οποίος είναι άφαντος, με την ΕΛ.ΑΣ. να τον αναζητά σε κάθε πιθανό σημείο.

Ο συγκεκριμένος άνδρας έκλεισε το κινητό του μετά το έγκλημα, με αποτέλεσμα να είναι πιο δύσκολος ο εντοπισμός του, ενώ οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκφράζουν φόβους, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ότι μπορεί να προσπαθήσει να φύγει από την χώρα μέσω Τουρκίας. Γι’ αυτό και οι Αρχές έχουν στείλει σήμα με τη φωτογραφία και τα στοιχεία του υπόπτου στις εξόδους της χώρας.

 

Οι μαρτυρίες γειτόνων

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, οι δυο άνδρες καβγάδιζαν συχνά για οικονομικούς λόγους και συγκεκριμένα για τη μοιρασιά των χρημάτων που έβγαζαν από διάφορες δουλειές που αναλάμβαναν. Και οι δύο ζούσαν σε ένα παράπηγμα στην οδό Ροδοπόλεως στον Διόνυσο, εκεί όπου βρέθηκε νεκρός ο 40χρονος με μαχαιριές στην καρδιά και στο στήθος. Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο θάνατος του 40χρονου επήλθε περίπου 12 ώρες πριν από τον εντοπισμό της σορού.

Όπως έγραψε από χθες το enikos.gr, ένας σιδηρουργός για τον οποίο εργαζόταν το θύμα (αλλά και ο ύποπτος), ήταν αυτός που εντόπισε την σορό του. Ο ίδιος φέρεται να τον αναζητούσε τις τελευταίες ημέρες. Όταν δεν μπορούσε πλέον να τον εντοπίσει, φέρεται να πήγε στο σπίτι και να βρήκε κλειδιά στην πόρτα. Έτσι, μπήκε μέσα και είδε τον 40χρονο νεκρό στο κρεβάτι.  Σημειώνεται ότι δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη διάρρηξης στον χώρο.

 

Συγκλονίζει ο εργοδότης του 40χρονου που τον βρήκε μαχαιρωμένο

Συγκλονισμένος είναι ο εργοδότης του 40χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος στο στήθος και στην καρδιά μέσα στο σπίτι του στον Διόνυσο.

Όπως είπε ο κ. Μπάμπης μιλώντας στο Action24, «ο 40χρονος δούλευε εδώ και 10 χρόνια περιστασιακά για τον ίδιο. Ήταν νοικοκύρης, δεν ήταν ένας απλός μετανάστης».

Ο κ. Μπάμπης περιέγραψε το άγριο σκηνικό που αντίκρισε μόλις μπήκε στο σπίτι του θύματος.

«Τον έψαχνα για μια δουλειά. Είδα το μηχανάκι έξω από το σπίτι, τον φώναξα αλλά δεν απάντησε. Τα κλειδιά ήταν πάνω στην πόρτα. Μπήκα και πήγα στο κρεβάτι του. Τού φώναξα και δεν πήρα απάντηση. Τότε έβαλα το χέρι μου στο μπράτσο του και ήταν παγωμένο. Μετά τον πρόσεξα καλά και είδα μαχαιριά στο στήθος. Αμέσως κάλεσα την Αστυνομία και ασθενοφόρο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «το θύμα δεν είχε τσακωθεί με κανέναν» ενώ συμπλήρωσε ότι γνώριζε τον συγκάτοικο αλλά είναι εξαφανισμένος.

«Δεν τους έβλεπα αγαπημένους αλλά δεν είχαν δείξει άγριες διαθέσεις» τόνισε ο κ. Μπάμπης.

Όπως είπε, «ο 40χρονος ήταν  πάντα με το χαμόγελο. Είχε τρία παιδιά. Έβγαλε και δίπλωμα αυτοκινήτου προχθές το απόγευμα. Ο αδελφός του πατέρα του είναι εδώ και έχει αναλάβει τι θα γίνει με τη σορό. Δούλευε και έστελνε τα χρήματα στην οικογένειά του».

enikos.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης

18 Ιουλίου 2024, 12:27
- Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης «Ο κ. Κασσελάκης παρέλαβε ένα ...

Δένδιας προς Τουρκία: Παρέλειψα να «ευχαριστήσω» τις δυνάμεις εισβολής

17 Ιουλίου 2024, 13:22
Με σκωπτικό τρόπο απαντά η Ελλάδα στην προσωπική επίθεση που άσκησε το υπουργείο Άμυνας ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0