Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Νέο κόμμα ιδρύει ο Αλαβάνος

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Νέο κόμμα ιδρύει ο Αλαβάνος

Με την ανακοίνωση ίδρυσης νέου κόμματος απαντά ο Αλέκος Αλαβάνος στην προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να θέσει τον ίδιο και το «Μέτωπο» εκτός ΣΥΡΙΖΑ ή να τον αναγκάσει να επιστρέψει σε αυτόν με όρους υποταγής.

Χθες Σάββατο πραγματοποιήθηκε Παναττική συνέλευση του συνδυασμού του οποίου ηγήθηκε στις περιφερειακές εκλογές ο Αλέκος Αλαβάνος , όπου αποφασίστηκε :
«Η συγκρότηση του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής με τη μορφή πανελλαδικής πρωτοβουλίας-δικτύωσης με σκοπό να προωθήσει την ιδέα της οικοδόμησης πλατιού πολιτικού και κοινωνικού Μετώπου στη βάση τεσσάρων σημείων:
1. Να φύγει η κυβέρνηση.
2. Να φύγουν τρόικα και μνημόνιο
3. Αναδιαπραγμάτευση του δημόσιου χρέους άμεσα με τους όρους του λαϊκού συμφέροντος και διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του και
4. Ανασυγκρότηση της οικονομίας και της κοινωνίας με βάση το κοινωνικό κράτος. Σε αυτή την κατεύθυνση θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συνέλευση του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής στις αρχές του επόμενου έτους (Γενάρης 2011)».

Η απόφαση του Αλέκου Αλαβάνου αιφνιδίασε την Κουμουνδούρου, η οποία εκτιμούσε ότι το μικρό ποσοστό που έλαβε στην περιφέρεια Αττικής ο πρώην πρόεδρος του κόμματος θα τον απέτρεπε από την απόφαση δημιουργίας νέου κόμματος. Ο κ. Αλέξης Τσίπρας, πάντως, πέραν του κ. Αλαβάνου έχει να αντιμετωπίσει και το Αριστερό Ρεύμα των κ. Π. Λαφαζάνη και Δ. Στρατούλη , οι οποίοι έχουν διαφορετική προσέγγιση για το μέλλον του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ από την πλειοψηφία του κόμματος.

Real News

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Μάτι: Η συγκινητική στιγμή με τα 104 φαναράκια στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας

23 Ιουλίου 2024, 23:10
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στην έκτη επέτειο για τη φωτιά στο Μάτι, σήμερα Τρίτη ...

Αλλαγές Χαρδαλιά και στον ΕΔΣΝΑ - «Διαφάνεια παντού», το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής

20 Ιουλίου 2024, 13:31
Εκκαθαρίσεων… συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, καθώς μετά τη «σκούπα» στη Διεύθυνση ...

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0